Saturday, 26 March 2016 01:13

Ολυμπιακός - puta 99-84

Written by 

Στα δύσκολα εμφανίζεται ο Ολυμπιακός που ΟΛΟΙ ξέρουμε, ειδικά στο κατάμεστο ΣΕΦ. Παίζοντας παθιασμένα κερδίσαμε την puta και της πήραμε και την διαφορά. Πλέον με 2 στα 2 περνάμε στην επόμενη φάση. 

Ο κόσμος βρέθηκε κοντά στην ομάδα και βοήθησε με τον τρόπο του για να έρθει η νίκη. 

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε : "Είναι μία πολύ σημαντική νίκη και συνδυάστηκε με τη διαφορά. Μία νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου. Η αποφασιστικότητα που δείξαμε ήταν πάρα πολύ μεγάλη και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τον τρόπο που ετοιμάστηκαν και έπαιξαν. Το πρώτο ημίχρονο είναι ένα από τα καλύτερα που έχουμε κάνει. Ξέραμε ότι η Ρεάλ θα αντιδράσει στο δεύτερο, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν μπήκε ποτέ στη διεκδίκηση της νίκης. Στο τέλος, ήμασταν έξυπνοι, ψύχραιμοι, κρατήσαμε και τη διαφορά.

Δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε τη νίκη, υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια που έρχονται. Είμαστε στο τέλος του Top 16 και έχουμε δουλέψει όλη τη χρονιά για αυτά τα κρίσιμα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι μία νίκη που δείχνει τις δυνατότητες της ομάδας μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. Ένα γεμάτο ΣΕΦ είναι πάντα δύσκολο για τον αντίπαλο και θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να αποτελεί ο κόσμος τον 6ο παίκτη." 

Τα δεκάλεπτα: 23-17, 53-33, 73-54, 99-84

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σφαιρόπουλος): Τζόνσον-Όντομ 3 (1), Χάντερ 5, Παπαπέτρου 7 (1), Σπανούλης 18 (2), Στρόμπερι 5 (1), Μιλουτίνοφ 4, Πρίντεζης 17, Μάντζαρης 19 (6), Ουόρικ 8, Χάκετ 5, Παπανικολάου 8.

 

Πρόσφατα σχόλια